Tulevat tapahtumat Jyväskylässä

2.6.2017 MiB after work: Profiilikuvaus ilta

Tarvitsetko itsestäsi edustavan valokuvan esim. LinkedIn- tai Facebook-profiiliin? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua rentoon studiokuvaukseen ja samalla pääset tutustumaan herttaiseen Herttala lifestyle-myymälään. Jokainen osallistuja saa halutessaan pikaehostuksen ja hiusten viimeistelyn ennen valokuvaamista lisämaksusta (yksittäin 12€/pikaehostus tai kampaus, tai yhteishintaan 20€). Otetuista valokuvista voit valita useamman itsellesi omaan käyttöösi hintaan 10€/kpl.

Sekä ehostus että valokuvaus maksetaan paikan päällä tekijälle, joten varaathan sopivan määrän käteistä mukaasi.

Illan aikana sinulla on mahdollisuus tutustua Herttala lifestyle-myymälän tuotevalikoimaan, johon kuuluu mm. Metsola, Foodin, Sophie la Girafe Cosmetics.

Vinkkejä kuinka pukeutua profiilikuvaa varten: Pukeudu kuin olisit menossa työhaastatteluun tai työtapaamiseen. Asialliset värit, kuten esim. musta ja sininen ovat varma valinta. Vältä kuitenkin valkoista. Vältä myös olkaimettomia mekkoja, liiallista meikkiä tai koruja.

Profiilikuvauksen jälkeen jatkamme iltaa hehkeinä johonkin keskustan kuppiloista yhdelle tai kahdelle. Mukava aloittaa kesäkuun (toivottavasti terassikausi) illanvietolla tässä porukassa ja tutustua vähän paremmin toisiimme.

Aika: Perjantai 2.6. klo 17.00-19.00
Paikka: Herttala, Vaajakoskentie 127
Hinta: Ks. kuvauksen hinta ylempää
Lapset: Tilaisuus on poikkeuksellisesti tarkoitettu vain äideille.

Mukaan mahtuu 20 äitiä. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikko ennen tapahtumaa.

6.6. MiB goes: PowerMarkkinointi

Mitä markkinoinnin automaatiolla tarkoitetaan ja miksi se on yksi nopeimmin kasvavista teknologioista? Mitä hyötyjä markkinoinnin automaation avulla on mahdollista saavuttaa?

Muun muassa näihin kysymyksiin saamme vastauksen, kun Jyväskylän mibiläiset pääsevät vierailemaan PowerMarkkinoinnilla. Tilaisuudessa pääsemme kuulemaan yrityksen toimitusjohtaja Jani Hovilaa, joka avaa meille markkinoinnin automaation lisäksi myös ostoprosessin muutosta sekä sitä, miten markkinoinnilla on mahdollista vaikuttaa yrityksen myyntiin ja kokonaisvaltaiseen asiakaskokemukseen.

PowerMarkkinointi Oy on tulosvastuulliseen B2B-markkinointiin erikoistunut markkinointitoimisto, jonka tehtävänä on saada asiakkaiden markkinointi tukemaan liiketoimintaa ja generoimaan liidejä inbound- ja sisältömarkkinoinnin sekä markkinoinnin automaation keinoin.

Tervetuloa mukaan!

Aika: Tiistai 6.6. klo 17.00-18.30
Paikka: Kalevankatu 4, 2.krs
Hinta: Maksuton MiB ry:n jäsenille, muille ovimaksu 5 euroa.
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 12 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikko ennen tapahtumaa.

15.6.2017 MiB Mingle: Kesäloma lasten kanssa

MiB Mingle on rento kahvitteluhetki, missä pääset tutustumaan Mothers in Business-verkoston muihin äiteihin. Tämän kertaisessa Minglessä jaamme perheiden kesälomavinkkejä. Minkälaisia kesäaktiviteetteja on mahdollista harrastaa lasten kanssa? Suunnitteletko kotimaan matkailua koko perheelle ja olet vailla kokemuksia lapsille sopivista kesäkaupungeista. Tule kuulemaan ja keskustelemaan muiden äitien kanssa, miten toteuttaa ikimuistoinen kesäloma lasten kanssa.

P.S. MiB mingleen voi osallistua, vaikka et olisi MiBin jäsenmaksun maksanut jäsen.

Aika: Torstai 15.6. klo 10.00-11.30
Paikka
: Sokos Presso, Kauppakatu 24
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman kutsu Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista).

19.6.2017 MiB Picnic-mingle

MiB Mingle on rento kahvitteluhetki, missä pääset tutustumaan Mothers in Business-verkoston muihin äiteihin.

Juhlistetaan tulevaa keskikesän juhlaa Picnic-minglen muodossa. Tule nauttimaan raittiista ulkoilmasta yksin tai lasten kanssa Alban rantaan. Toteutamme piknikin nyyttäri-teemalla, tuomisista voimme sopia etukäteen erillisessä Facebook kutsussa.

Tavataan Hotelli Alban pääsisäänkäynnin edustalla, josta siirrymme yhdessä sopivaan paikkaan nurmikentälle.

Huom säävaraus! Sään sattuessa olemaan kylmä/sateinen, tapaamispaikka siirtyy Sokos Pressoon. Tästä tiedotetaan Facebook tapahtumassa aamupäivän aikana ennen tilaisuutta.

P.S. MiB mingleen voi osallistua, vaikka et olisi MiBin jäsenmaksun maksanut jäsen.

Aika: Maanantai 19.6. klo 17.00-18.30
Paikka
: Hotelli Alba, Ahlmaninkatu 4
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman kutsu Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista).

Lisätietoja

Facebook-ryhmä

Yhteys:
jyvaskyla@mib.fi
Eveliina Vähä-Ruka, paikallisvastaava

Tutustu MiBin Jyväskylän tiimiin täällä!