Tulevat tapahtumat Oulussa

 

7.6. MiB morning club: Tehovinkit työnhakuun

Onko työnhaku sinulle ajankohtainen asia? Kaipaatko asiantuntijan näkemyksiä ja vinkkejä työhakemukseen tai ansioluetteloon tai vaikkapa haastatteluun valmistautumiseen? Nyt sinulla on mainio tilaisuus tulla kuulemaan ja kyselemään rekrytoinnin asiantuntijalta mieltäsi askarruttavista työnhaun asioista paikan päällä. Tilaisuudessa asiantuntijana alustamassa aiheeseen sekä vastaamassa kysymyksiin on Oulussa rekrytointi- ja suorahakukonsulttina Mercuri Urvalissa työskentelevä Sanna Aikio.

Sanna on koulutukseltaan ekonomi ja on työskennellyt Mercuri Urvalin Oulun tiimissä vuodesta 2015 lähtien. Sannalla on kokemusta avainhenkilöiden suorahaku- ja rekrytointitoimeksiannoista, erityisesti ICT, teknologia ja teollisuuden aloilta Pohjois- ja Itä-Suomen alueilla. Ennen Mercuri Urvaliin siirtymistä Sanna työskenteli seitsemän vuotta kansainvälisessä toimintaympäristössä ICT- ja prosessien ulkoistamisen liiketoiminnoissa erilaisissa myynnin, liiketoiminnan kehittämisen ja tuotehallinnan rooleissa, myös esimiesvastuussa.

Aika: Keskiviikko 7.6. klo 9.30 – 11
Paikka: Aleksanterinkatu 9, kokoustila Aino (2. kerros, sisäänkäynti sisäpihan puolelta) pääsee hissillä ja vaunut mahtuvat kokoustilaan.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 31.5. klo 10.

15.6. MiB mingle: Leikkipuistotreffit Ainolan puistossa

Kesäkuussa tavataan minglen merkeissä vaihteeksi ulkosalla pitkän talven jälkeen. Tule mukaan vapaamuotoiseen tapaamiseen vaihtamaan kuulumisia toisten äitien kanssa!

Vietetään säiden suosiessa ensin aikaa leikkipuistossa ja siirrytään sen jälkeen kahvittelemaan Kiikkuun. Jos sade yllättää, mennään suoraan kahvilaan.

Tervetuloa mukaan! Mingleen ovat tervetulleita kaikki, niin MiBin jäsenet kuin toiminnasta kiinnostuneet.

Aika: Torstai 15.6. klo 9.30 – 11.30
Paikka: Ainolan puisto / Kahvila Kiikku, Ainolanpolku 1
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista).