Tulevat tapahtumat Turussa

6.6 MiB extra: Profiili- ja äiti + lapsikuvaus

Valokuvaaja Valentina Morales Buschmann valokuvaa CV:hen (Linkedin tai Facebook) sopivan potretti kuvat ja yhden äiti+lapsi kuvan.

Aika: Ti 6.6 klo 15.00–17.30
Paikka: Turun Apteekkimuseo Qwensel (lopullinen paikka vahvistetaan vielä Lyyti- ilmoittautumisen yhteydessä)
Hinta: Maksu käteisellä

2 potrettikuvaa+ 1 lapsi+äiti (molemmat bw sekä väri) 55,-
2 potrettikuvaa: 49,-
1 äiti+lapsikuva: 39,-

Kuvat lähetetään digitaalisena sähköpostiin käyttöoikeuksineen, toivomuksena että kuvaa käytetään sellaisenaan. Valokuvaajan websivu: www.valentinamoralesbuschmann.com

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen tai yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

 

8.6 MiB extra: MiB Turku 1-vuotis disco

Juhlistamme Turun paikallisjaoston ensimmäistä syntymäpäivää discoilun merkeissä. Isommat lapset saavat tanssia ja harjoitella koreografiaa yhdessä ohjaajan kanssa, pienemmille vapaata tanssimista ja peuhaamista. Kaikille halukkaille luvassa myös kasvo- tai käsimaalausta. Tarjolla pientä suolaista ja makeaa.

Aika: To 8.6 klo 17.00–19.00
Paikka: Studio Move, Rauhankatu 15, sisäänkäynti Koulukadun puolelta.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

 

12.6 MiB mingle: Welcome Coffee puistotreffit

Kaipaatko aikuista seuraa, puheenaiheita ja kehittävää tekemistä vauva-arjessa ja suunnitteletko ehkä vielä joskus meneväsi töihin? Kaikkeen tähän ja paljon muuhun löytyy apuja MiBistä. MiBin Welcome coffee -tapahtumaan toivotamme tervetulleeksi kaikki MiBin uudet jäsenet sekä MiBin toiminnasta tai jäsenyydestä kiinnostuneet. Tule kuulemaan esittelyä ja esittämään kysymyksiä MiBin toiminnasta Turussa ja valtakunnallisesti, sekä verkostoitumaan muiden äitien kanssa!

Tavataan Kupittaan Seikkailupuistossa, Seikkailutalon edustalla.

Aika: Ma 12.6 klo 10-12
Paikka: Kupittaan Seikkailupuisto, Seikkailutalon edusta
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista)

 

13.6 MiB After Work: Puistojooga

Pysähdy. Rentoudu. Nauti.

Tarjoamme MiB-äideille mahdollisuuden pysähtymiseen ja rentouttavaan joogaharjoitukseen Kupittaan puistossa. Joogaopettaja Taina Parm ohjaa tasapainottavan sarjan traditionaalisen joogan menetelmällä, joka tunnetaan Suomessa nimellä Shaktajooga (http://shakta.fi/). Harjoitus tehdään miltei kokonaan makuuasennosta ja silmät suljettuina ohjaajan kertoessa mitä joogaajan tulee tehdä.

Ota mukaan oma joogamatto, huivi/kaulaliina (min. 30x100cm), lämmintä vaatetta ja vesipullo.

Kokoonnumme Kupittaan paviljongin parkkipaikalla ja siirrymme yhdessä sopivaan puiston kolkkaan. Sateen sattuessa tunti pidetään sisätiloissa, tila ilmoitetaan varausvahvistuksen yhteydessä. Saavuthan ajoissa paikalle, jotta joogatunti pääsee alkamaan klo 16.30. Jos jooga toteutuu ulkotiloissa, tulethan joogavarusteet päällä. Sisätilassa pukuhuoneeseen pääsee jo klo 16.00.

Jos olet raskaana, huomioithan seuraavan:

Tärkeintä on kuunnella omaa vointiaan. Jos jaksaa ja pystyy, alkuraskauden aikana voi osallistua hellästi joogaten, kunhan muistaa keskittyä todella kuuntelemaan omaa vointia ja kehon viestejä – ja malttaa toimia sen mukaisesti. Jos raskaus on 3. kuukaudella tai pidemmällä tai jos tuntuu että se rajoittaa tekemistä / vaikuttaa vointiin yleensä, ehdotamme jättämään joogan väliin tällä kertaa.

Aika: Tiistai 13.6.2017 klo 16.30-18.00.
Paikka: Kupittaan puisto. Kokoontumispaikka Kupittaan paviljongin parkkipaikka.
Hinta: Maksuton
Lapset: Tilaisuus on poikkeuksellisesti vain äideille.

Mukaan mahtuu 25 äitiä.

21.6 MiB mingle: Rekrykahvit MiB-aktiivitoiminnasta kiinnostuneille

MiB Turun paikallisjaosto rekrytoi – tervetuloa mukaan rekrykahveille!

Oletko kiinnostunut MiB:n toiminnasta ja haluaisit mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tulevaa toimintaa aktiivinaistemme mukana? Paikallisjaosto mm. järjestää erilaisia tapahtumia, kehittää yritys- ja sidosryhmäyhteistyötä ja viestii MiB:stä kohderyhmille.

MiB:n aktiivina kuulut sekä paikalliseen että valtakunnalliseen aktiivien verkostoon, pääset edistämään MiB:n toimintaa, tutustut mahtaviin naisiin eri aloilta ja saat mukavaa vastapainoa kotiarjelle juuri sen verran kuin haluat. Et tarvitse aiempaa yhdistys kokemusta, innostus MiB:n toimintaan ja itsesi kehittämiseen riittää.

Tule mukaan vapaamuotoiseen tilaisuuteen kuulemaan MiB:n toiminnasta ja aktiivijäsenyydestä. Tarjoamme osallistujille kahvit ja teet!

Aika: Keskiviikko 21.6, klo 16-17
Paikka: Pimiö Lounge, Kristiinankatu 10 A
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumakutsu Facebookissa (ei pakollista ilmoittautumista).

Lisätietoja

Facebook-ryhmä
Menneet tapahtumat

Yhteys:
turku@mib.fi
040 524 8662/ Johanna Molin

Tutustu MiBin Turun-tiimiin täällä!