Tulevat tapahtumat Vaasassa

 

30.5. MiB mingle: Matkustaminen lapsen kanssa

Kesälomakausi lähenee ja lomasuunnitelmat alkavat olla paketissa. Nyt onkin oiva hetki osallistua rentoon kahvitteluhetkeen, jonka aikana pääset keskustelemaan matkustamisesta lasten kanssa sekä tutustumaan verkoston muihin äiteihin. Tässä minglessä vaihdetaan ajatuksia ja kokemuksia siitä, mitä lapsen kanssa matkustaessa kannattaa ottaa huomioon. Oletko reppureissannut vauvan kanssa tai kenties kokenut kotimaanmatkailija? Olitko ennen lasten syntymää innokas matkaaja mutta nyt eteen on noussut kynnys? Tule kuulemaan ja jakamaan parhaat neuvot ja vinkit harrastuksen jatkamiseksi myös lasten kanssa.

Aika: tiistai 30.5 klo 13.00-14.30
Paikka: Aschan Coffee & Deli, Hovioikeudenpuistikko 15, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumaan pöytävarauksen takia.

2.6.  MiB mingle: Avoin aktiivitapaaminen

Tervetuloa tutustumaan aktiivitoimintaan! Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua kuukausittaiseen tapaamiseemme ja päästä seuraamaan toimintaamme läheltä.

Haemme MiBin Vaasan paikallisjaostoon vielä muutamaa uutta ja energistä henkilöä. Aktiiviksi voit liittyä myös ilman, että ottaisit vastuullesi mitään tiettyä vastuualuetta. Toiminnan jatkumisen ja nykyisen tason ylläpitämiseksi tarvitsemme äitejä, jotka ideoivat ja kehittävät toimintaa kanssamme ja järjestävät tapahtumia jäsenillemme.

Tapaamisessa käymme aluksi läpi paikallisjaoston yleisiä asioita ja sen jälkeen kerromme aktiiviurasta sekä mielenkiintoisista avoinna olevista tehtävistä niistä kiinnostuneille.

Tule mukaan yksin tai yhdessä lasten kanssa keskustelemaan suunnitelmista lounaan äärelle. (Tapaamiseen osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään.) Jos et pääse paikalle, mutta aktiiviksi ryhtyminen kiinnostaa, olethan meihin yhteydessä: vaasa@mib.fi.

Aika: Perjantai 2.6.2017 klo 11.00-12.30
Paikka: Amarillo, Rewell Center 101, 65100 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebookin tapahtumaan pöytävarauksen takia.

12.6. MiB mingle: Puistopiknik MiBin 2-vuotissynttäreiden merkeissä

MiB on saavuttanut kunnioitettavan kahden vuoden iän ja juhlistamme sitä Onkilahden puistossa 12.6. klo 17 kakkutarjoilun merkeissä. Omat eväät ja viltti mukaan.

Säävaraus.

Aika: Maanantai 12.6. klo 17.00 alkaen
Paikka: Onkilahden puisto (Laivapuisto, pienten lasten leikkialue), Järvikatu 9, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Puistossa on tilaa kaikille halukkaille, mutta tarjoilun vuoksi ilmoittautumiset tapahtumaan Lyytin kautta. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 5.6.2017 klo 18.00.

15.6. MiB extra: Bock’s Corner Brewery esittelykierros ja illallinen

Vietämme kevätkauden päättäjäisiä Bock’sin panimolla! Alkuun työntekijä Teemu Tapio  pitää panimon esittelykierroksen ja sen jälkeen vietämme iltaa omakustanteisella illallisella. Panimon kierros alkaa klo 18.00 ja  ruokailu on noin klo 19.

Huomaa että ilmoittautuminen päättyy normaalista poiketen jo 13.6. klo 21.00, jotta saamme vahvistettua osallistujamäärän ravintolaan.

Aika: Torstaina 15.6. klo 18.00
Paikka: Bock’s Corner Brewery, Gerbyntie 18 , 65200 Vaasa
Hinta: Omakustanteinen illallinen
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu  7 äitiä lapsineen ja 13 äitiä, jotka tulevat yksin. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa 8.6.2017 klo 18.00 ja päättyy 13.6. klo 21.00.

Lisätietoja

Facebook-ryhmä
Menneet tapahtumat

Yhteys:
vaasa@mib.fi

Tutustu MiBin Vaasan-tiimiin täällä!