Me MiBissä tarjoamme sinulle ainutlaatuisen urasuuntautuneiden äitien vertaisverkoston. Jäsenet sparraavat toisiaan löytämään oman polkunsa työnhaussa, osaamisen kehittämisessä sekä työn ja perheen yhteensovittamisessa.


Kehitämme työelämää uraäitien lähtökohdista ja osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun jäsenillemme tärkeissä asioissa kuten perhevapaauudistuksessa. MiBin toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset aktiivit, joihin myös sinä olet tervetullut. Jäsenenä saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen. Jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa.

Tervetuloa MiBin jäseneksi!

Etkö ole vielä MiBin jäsen?  Liity jäseneksi täältä.

 

Osallistu MiBin toimintaan

Toimintaamme voi osallistua monin tavoin. Ole yhteydessä paikallisjaostoosi, ja osallistu somen lukuisiin keskusteluryhmiin! Tässä muutamia tärppejä, miten voit osallistua MiBin toimintaan:


Ilmoittaudu ensimmäiseen MiB-tapahtumaasi
Paikkakuntasi tulevia tapahtumia voit seurata kuukausittaisesta uutiskirjeestä, paikallisesta Facebook-ryhmästä tai verkkosivuilta. Jäsenenä saat kutsun tapahtumiin sähköpostilla yleensä viikkoa ennen tapahtumaa klo 10.00. Lapset ovat pääsääntöisesti aina tervetulleita mukaan ja tilat ovat lapsiystävällisiä. Järjestämme myös säännöllisesti uusille jäsenille suunnattuja Welcome coffee -tapahtumia, joista tiedotamme paikallisissa Facebook-ryhmässä. Ilmottaudu rohkeasti mukaan kiinnostaviin tapahtumiin!

 
Olen vierastanut äitiryhmiä, joissa pyöritään vain äitiyden ja lapsen ympärillä, mutta mahdollisuus verkostoitua muiden uraäitien kanssa kolahti heti mun juttuna.
 


Osallistu tai kutsu koolle MiB Mingle paikallisessa Facebook-ryhmässä
Mingle on vapaamuotoinen vertaistapaaminen samasta aihepiiristä kiinnostuneiden tai vaikkapa samassa kaupunginosassa asuvien MiB-naisten kesken. Ohjeita saat paikallisilta aktiiveilta mm. Facebook-ryhmissä.


Verkostoidu ja keskustele
Liity somen keskusteluryhmiimme ja luo profiilisi mibiläisten kohtaamispaikkaan MiBiTiin. MiBiT on mibiläisten oma virtuaalinen kohtaamispaikka, jossa yhdistyvät kohtaamiset, vertaistuki ja itsensä kehittäminen. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi täällä.

Löydä sinulle sopiva keskusteluryhmäsi ja lue lisää verkostoitumismahdollisuuksista täältä.


Lähde mukaan MiB aktiiviksi
MiBin aktiivit ovat vapaaehtoisia, jotka järjestävät tapahtumia tai toimivat muuten MiBin eli kaikkien Suomen uraäitien hyväksi. Niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa tiimeissä on kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Lue lisää aktiivitoiminnasta.


Tule puhujaksi MiB tapahtumaan
Etsimme jäsenistön joukosta jatkuvasti eri tyyppisten aihealueiden osaajia, jotka voisivat toimia puhujina/kouluttajina n. 1,5 h tunnin mittaisessa MiB-tapahtumassa. Ota yhteyttä paikallisjaostoosi, niin mietitään yhdessä hyvä toteutus MiB-tapahtumalle!

Paikallisjaostot: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Kymenlaakso, Oulu, Päijät-Häme, Rovaniemi, Tampere, Turku ja Vaasa.


Kirjoita MiBin blogiin
MiB bloggaa yhdistyksen ja paikallisjaostojen ajankohtaisista asioista sekä MiBin jäsenten maailmaa koskettavista aiheista. Blogiin otetaan mielellään vastaan kirjoituksia myös jäseniltä. Voit ehdottaa blogiaihetta laittamalla viestiä osoitteeseen blogi(a)mib.fi.Etkö vielä ole MiBin jäsen?
Haluatko verkostoitua muiden uraäitien kanssa?
Liity nyt jäseneksi täällä!


Jos et halua enää kuulua järjestöömme, lähetä viesti osoitteeseen info(a)mib.fi. Jäsenmaksua ei palauteta eroamisen yhteydessä.