MiBin jäsenet pääsevät osallistumaan omaa osaamista kehittäviin tapahtumiin, yritysvierailuihin ja koulutuksiin, joita järjestetään vapaaehtoisvoimin jo kymmennellä paikkakunnalla. Lapsen voi pääsääntöisesti ottaa mukaan. Katso alta lähin MiB-paikkakuntasi, ja tutustu toimintaamme!

 

Kaipaamasi naisverkostot
ovat lähempänä kuin luuletkaan:

mibiläisistä on kiinnostunut verkostoitumaan oman alan ammattilaisten kanssa kotikaupungissaan.


73%

 
 

MiB paikkakunnat

 
 
 

Helsinki

Helsingin paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme pääkaupunkiseudulla. Toiminnasta vastaa yli 120:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Samalla voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Helsinki FB-ryhmään.

Katso pääkaupunkiseudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys helsinki(a)mib.fi.

 

Yhteys:
helsinki(a)mib.fi
Paikallisvastaavien yhteystiedot

 

Jyväskylä

Jyväskylän paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Keski-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa reilusta 15:sta vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Jyväskylä FB-ryhmään.

Katso Jyväskylän seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys jyvaskyla(a)mib.fi

 

Yhteys:
jyvaskyla(a)mib.fi
Paikallisvastaavien yhteystiedot

 

Kuopio

Kuopion paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Itä-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 20:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Kuopio FB-ryhmään.

Katso Kuopion seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppanuudesta, ota yhteys kuopio(a)mothersinbusiness.fi

 

Yhteys:
kuopio(a)mothersinbusiness.fi
Paikallisvastaavien yhteystiedot

 

Kymenlaakso

Kymenlaakson paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Kouvolan, Haminan ja Kotkan seuduilla. Toiminnasta vastaa noin 10:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Kymenlaakso FB-ryhmään.

Katso Kymenlaakson tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppanuudesta, ota yhteys kymenlaakso(a)mib.fi.

Yhteys:
kymenlaakso(a)mib.fi
Paikallisvastaavien yhteystiedot

 

Oulu

Oulun paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pohjois-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 15:sta vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Oulu FB-ryhmään.

Katso Oulun seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys oulu(a)mib.fi.

 

Yhteys:
oulu(a)mib.fi
Paikallisvastaavien yhteystiedot

 

Päijät-Häme

Päijät-Hämeen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Lahden seudulla. Toiminnasta vastaa noin 10:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Päijät-Häme FB-ryhmään.

Katso Päijät-Hämeen tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys paijat-hame(a)mib.fi.

 

Yhteys:
paijat-hame(a)mib.fi
Paikallisvastaavien yhteystiedot

 

Rovaniemi

Rovaniemen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme pohjoisimmassa Suomessa. Toiminnasta vastaa noin 10:stä vapaaehtoisista koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Rovaniemi FB-ryhmään.

Katso Rovaniemen seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys rovaniemi(a)mib.fi.

 

Yhteys:
rovaniemi(a)mib.fi
Paikallisvastaavien yhteystiedot

 

Tampere

Tampereen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pirkanmaan alueella. Toiminnasta vastaa noin 40:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Tampere FB-ryhmään.

Katso Tampereen seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys tampere(a)mib.fi.

 

Yhteys:
tampere(a)mib.fi
Paikallisvastaavien yhteystiedot

 

Turku

Turun paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Varsinais-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 25:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Turku FB-ryhmään.

Katso Turun seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys turku(a)mib.fi.

 

Yhteys:
turku(a)mib.fi
Paikallisvastaavien yhteystiedot

 

Vaasa

Vaasan paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pohjanmaalla. Toiminnasta vastaa reilusta 10:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Facebookissa kannattaa seurata sivua Mothers in Business Pohjanmaa tai liittyä paikalliseen Mothers in Business Vaasa FB-ryhmään.

Katso Vaasan seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme. Vaasan paikallisjaosto järjestää tapahtumia myös Seinäjoella ja Kokkolassa.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppanuudesta, ota yhteys vaasa(a)mib.fi.

 

Yhteys:
vaasa(a)mib.fi
Paikallisvastaavien yhteystiedot