MiBin jäsenet pääsevät osallistumaan omaa osaamista kehittäviin tapahtumiin, yritysvierailuihin ja koulutuksiin, joita järjestetään vapaaehtoisvoimin jo yhdeksällä paikkakunnalla. Lapsen voi pääsääntöisesti ottaa mukaan. Katso alta lähin MiB-paikkakuntasi, ja tutustu toimintaamme!

 
MiB_paikkakunnat_quote_1.jpg
 
 

MiB paikkakunnat

 
 
 

Helsinki

Helsingin paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme pääkaupunkiseudulla. Toiminnasta vastaa yli 120:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Samalla voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Helsinki FB-ryhmään.

Katso pääkaupunkiseudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys helsinki(a)mib.fi.

 

Yhteys:
helsinki(a)mib.fi
Paikallisvastaavat Veera Becker ja Satu Wahlman
040 011 4754 / Veera
040 730 6449 / Satu

 

Jyväskylä

Jyväskylän paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Keski-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa reilusta 15:sta vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Jyväskylä FB-ryhmään.

Katso Jyväskylän seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys jyvaskyla(a)mib.fi

 

Yhteys:
jyvaskyla(a)mib.fi
Paikallisvastaava Eveliina Vähä-Ruka
050 330 2999

 

Kuopio

Kuopion paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Itä-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 20:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Kuopio FB-ryhmään.

Katso Kuopion seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppanuudesta, ota yhteys kuopio(a)mothersinbusiness.fi

 

Yhteys:
kuopio(a)mothersinbusiness.fi
Paikallisvastaava Irina Rekiranta-Luukkonen
040 081 1723

 

Oulu

Oulun paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pohjois-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 15:sta vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Oulu FB-ryhmään.

Katso Oulun seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys oulu(a)mib.fi.

 

Yhteys:
oulu(a)mib.fi
Paikallisvastaava Saara Leppälä
050 363 1046

 

Päijät-Häme

Päijät-Hämeen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Lahden ja Kouvolan seuduilla. Toiminnasta vastaa noin 10:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Päijät-Häme FB-ryhmään.

Katso Päijät-Hämeen tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys paijat-hame(a)mib.fi.

 

Yhteys:
paijat-hame(a)mib.fi
Paikallisvastaavat Elina Miettinen ja Noora Häyhä

 

Rovaniemi

Rovaniemen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme pohjoisimmassa Suomessa. Toiminnasta vastaa noin 10:stä vapaaehtoisista koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Rovaniemi FB-ryhmään.

Katso Rovaniemen seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys rovaniemi(a)mib.fi.

 

Yhteys:
rovaniemi(a)mib.fi
Paikallisvastaavat Reetta Mustonen ja Henna Rinta-Säntti
040 801 1126 / Reetta
040 765 2646 / Henna

 

Tampere

Tampereen paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pirkanmaan alueella. Toiminnasta vastaa noin 40:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Tampere FB-ryhmään.

Katso Tampereen seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys tampere(a)mib.fi.

 

Yhteys:
tampere(a)mib.fi
Paikallisvastaavat Anne Sivula ja Hanna Sunnari
040 717 4873 / Anne
045 638 0380 / Hanna

 

Turku

Turun paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Varsinais-Suomen alueella. Toiminnasta vastaa noin 25:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Turku FB-ryhmään.

Katso Turun seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppaanuudesta, ota yhteys turku(a)mib.fi.

 

Yhteys:
turku(a)mib.fi
Paikallisvastaava Vilma Westerlund

 

Vaasa

Vaasan paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa toimintaamme Pohjanmaalla. Toiminnasta vastaa reilusta 10:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä

jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen ja ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme. Voit myös liittyä paikalliseen Mothers in Business Vaasa FB-ryhmään.

Katso Vaasan seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppanuudesta, ota yhteys vaasa(a)mib.fi.

 

Yhteys:
vaasa(a)mib.fi
Paikallisvastaava Katri Sarkkinen
044 085 0011