Back to All Events

1.10. MiB reads: Lean In: Naiset ja menestymisen taito

”Miten rakentaa itsensä näköistä menestystä? Tämä nainen sen tietää.”

Tervetuloa mukaan toiseen Mothers in Business Rovaniemen MiB Reads lukupiiriin!

Tässä rennon ilmapiirin lukupiirissä käymme läpi kiinnostavia työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen sekä hyvinvoinnin ja jaksamisen edistämiseen liittyviä teoksia.

Toisella kerralla tutustumme Sheryl Sandbergin teokseen Lean in: Naiset ja menestymisen taito.

”Kylmä totuus on, että miehet hallitsevat edelleen maailmaa. Naisen tie huipulle voi katketa yhteiskunnan rakenteisiin, ulkoisiin esteisiin. Lean In – Naiset ja menestymisen tahto keskittyy vähemmän käsiteltyihin sisäisiin esteisiin: naisten omiin toiminta- ja ajattelutapoihin. Liian usein naiset vähättelevät taitojaan ja tyytyvät sivustakatsojiksi.

Sheryl Sandberg on Facebookin operatiivinen johtaja, joka teki sosiaalisen median ykkösyrityksestä voittoa tuottavan. Hän on työskennellyt myös Googlessa ja Yhdysvaltain valtiovarainministeriössä.

Sandberg kertoo omia kokemuksiaan ja ehdottaa tutkimusten pohjalta uusia toimintatapoja. Naisten on tehtävä rohkeita ja fiksuja valintoja. On korkea aika nostaa stereotypiat avoimen keskustelun kohteeksi.” (Elisa Kirja)

Tule rohkeasti mukaan, jos teema kiinnostaa, ja vaikka kirja olisikin lukematta tai jäänyt kesken, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta.

Paikka:  Rovaniemi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu noin 5 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ma 24.9. klo 10.