Back to All Events

11.10. MiB afternoon club: Palvelumuotoilu Jussi Juntunen

Mitä palvelumuotoilu on? Miten palvelumuotoilua hyödynnetään OP Labin uusien palveluiden kehityksessä?

Osuuspankin palvelumuotoilija Jussi Juntunen kertoo Pivo Juniorin kehittämisestä. Kehitystyössä oli mukana vanhempi-lapsipareja, joita haastateltiin nuorten rahankäyttötottumuksista. Haastatteluiden tulokset kiteyttivät ongelman siihen, miten nuori voi tarkistaa tilinsä tilanteen ja miten lasta voi ohjata järkevään rahankäyttöön. Pivo Junior on lasten ja nuorten oma pankkisovellus. Sen avulla 10–17-vuotiaan nuoren on helppo opetella seuraamaan ja ymmärtämään kulutustaan. Pivo Juniorista nuoren on helppo tarkistaa tilinsä saldo missä ja milloin vain ilman verkkopalvelutunnuksia. Riittää, että nuorella on oma puhelin mukana ja Pivo Junior -sovellus asennettuna.

Paikka: Kumppanuuskeskus
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu noin 10 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan on lähetetään sähköpostitse to 4.10. klo 10.

Earlier Event: October 10
10.10. MiB goes Solteq