Back to All Events

13.10. MiB goes Aktiivi

Aktiivi on hyvinvointikeskus, joka on jo reilun vuosikymmenen ajan toiminut terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä Kouvolassa. Syksyn kunniaksi he ovat kutsuneet mibiläiset tutustumaan palveluihinsa ja uudistettuihin tiloihinsa.

Työfysioterapeutti Saila Laaksonen ottaa meidät Aktiivilla vastaan ja esittelykierroksen jälkeen hän pitää lyhyen luennon ergonomiasta, kehonhuollosta sekä tuki- ja liikuntaelimistön kunnon tärkeydestä. Luennon päätyttyä pääsemme harjoittelemaan juuri opeteltuja asioita Sailan ohjaamalla APPI Pilates (The Australian Physiotherapy and Pilates Institute) -näytetunnilla. Tunti on suunnattu erityisesti tuki- ja liikuntaelinongelmaisille sekä oireiden ehkäisyyn. Tunti sopii kaikenkuntoisille. Kesto noin 45 min.

Varustaudu mukavalla vaatetuksella ja pikkupyyhkeellä. Salikenkiä et tarvitse.

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuus järjestetään jos vähintään 10 ilmoittautuu. Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 4.10 klo 10. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 11.10.