Back to All Events

15.10. MiB afternoon club: Kiireen kesytystä aikavaurauden ajatuksilla – Työhyvinvoinnin asiantuntija Hanna Kela

Nykypäivän työelämän avaintaidoksi ammatillisen osaamisen rinnalle ovat nousseet vahvat elämänhallinnan ja itsensä johtamisen taidot. Ajanhallintataidot ovat valttia niin työelämässä, työnhaussa kuin mammalomallakin. Aina välillä on hyvä pysähtyä tarkastelemaan omaa ajankäyttöä ja arjen rytmitystapaa. Hyvinvoinnin kannalta avainasemassa on itselle optimaalisen, merkityksellisen arjen toteuttaminen. Millaista on järjestelmällinen ja lempeä oman ajankäytön johtaminen? Alustuksessa tarkastellaan kokonaisajanhallinnan lisäksi ajankäytön tietoista suuntaamista. Saat näkökulmia aikaan ja allakan kysyjiin sekä itsensä johtamiseen ja aikahyvinvointiin. Alustuksen jälkeen tehdään pieni työskentely omaan ajankäyttöön liittyen.

Kouluttaja Hanna Kela –TtM, yhteisötyönohjaaja -  on toiminut pitkään kehittämis- ja konsultaatiotehtävissä. Nykyään hän toimii urakoordinaattorina Urasampo / PPOTTY ry:ssä uutta nostetta uralle hakevien korkeakoulutettujen parissa. Hänen erityisasiantuntemustaan ovat työelämän muutokset, ammatilliset urapolut ja niiden nivelvaiheet sekä osaamisen kehittäminen.

Paikka: Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu noin 10 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan on lähetetään sähköpostitse ma 8.10. klo 10.