Back to All Events

16.10. MiB after work: Yrittäjyys – muodot ja mahdollisuudet @ Dooroom

Dooroomissa meitä emännöi yrittäjä Terhi Kangas, joka kertoo aluksi coworking-tila Dooroomin toiminnan ideasta.

Yrittäjyydestä ja sen erilaisista muodoista puhuu puolestaan Lahden Yrittäjien varapuheenjohtaja ja markkinointiviestintäalan konkari Krisse Törö, jonka arkeen kuuluu oman yrittäjyyden lisäksi perheyritys.

Dooroomissa toimistoaan pitävä Terhi Kangas avaa myös omaa yrittäjätarinaansa (Toteuttamo Verbaali Ky + Dooroom Lahti Oy + Merkityskirjat Oy). Tämä kolmeen yritykseen vahvasti sitoutunut yrittäjä kuvitteli 35 vuotta elämästään, ettei ole pätkääkään yrittäjähenkinen ihminen.

Lopuksi vapaata keskustelua ja kysymyksiä.

Lapset ovat tervetulleita tilaisuuteen. Heille on tarjolla Merkityskirjojen Sinfoninen Piirustuspöytä ja värityskuvia. Ilmoitathan lapsen iän ilmoittautumisen yhteydessä, niin heille osataan varata oheistekemistä. Lastenhoitoa ei kuitenkaan ole tilaisuudessa erikseen, joten jokainen äiti on vastuussa omasta jälkikasvustaan.

Paikka: Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 25 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.