Back to All Events

17.10. MiB after work: Lupaus-hyvinvointistudion perustaja Riina Laaksosen uratarina

Lupaus-hyvinvointistudio tarjoaa erilaisia fyysiseen harjoitteluun sekä ravintosuunnitteluun liittyviä palveluita Helsingin keskustassa. Lupaus on tullut tunnetuksi myös ammattimaisista ja kattavista palveluistaan äideille - joko ennen tai jälkeen synnytyksen. Studion perustaja Riina Laaksonen on koulutukseltaan ekonomi, Personal Trainer, Ravintovalmentaja ja Life Coach. Riina aloitti ryhmäliikunnanohjaajana vuonna 2000 ja on sen jälkeen ohjannut monipuolisesti erilaisia tunteja lihaskunnosta spinningiin, joogaan ja kehonhuoltoon. Lisäksi hän on valmentanut pienryhmiä, tehnyt yritysvalmennuksia ja toiminut liikunta-alan kouluttajana.

Energisyys, inspiroivuus ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin korostaminen ovat Riinan vahvuudet valmentajana. Lupaus syntyi Riinan intohimosta voida hyvin ja tehdä hyvää.

Tule tutustumaan Lupaus-studioon ja kuulemaan Riinan uratarina. Tarina, josta saat varmasti energiaa, päättäväisyyttä ja inspiraatiota omien unelmiesi saavuttamiseen!

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Huomioithan, että studio sijaitsee vanhan kerrostalon 5. kerroksessa, eikä hissiin mahdu isoja lastenvaunuja. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 10.10. klo 10.