Back to All Events

17.10. MiB morning club: Luo itsesi näköinen ura ja elämä

Vanhempainvapaa on monelle hetki pysähtyä ja miettiä omaa uraa. Arvomaailma saattaa muuttua lapsen myötä ja oma työ ei ehkä tunnukaan enää oikealta. Kun saa hengähtää oravanpyörässä juoksemisesta, voi löytää uusia ajatuksia omasta urapolusta. Kaipaatko jotain muuta, mutta et tiedä mitä se jokin voisi olla?

Anna Suomi oli päättänyt äitiyslomalle jäädessään selvittää, mitä haluaisi tehdä isona. Lapsen vakava sairastuminen vauvavuoden aikana oli viimeinen sysäys tekemään muutoksia omaan elämään. Kun sairaudesta oli selvitty takaisin normaaliin arkeen, alkoi oma toipuminen. Vaikeuksista tuli lähtölaukaus kohti suurta elämänmuutosta. Pala palalta ulkopuolisten odotusten mukaan rakennettu identiteetti murtui antaen tilaa luovuudelle ja rohkeudelle kuunnella omia toiveita ja tarpeita. Löytyi luottamus lähteä kohti tuntematonta ja seurata omaa kutsumusta. Anna jätti taakseen kymmenen vuoden uran konsulttina ja rakentaa nyt itsensä näköistä uraa luovuuden, hiljaisuuden sekä kehon ja mielen yhteyden ympärille.

Anna jakaa tilaisuudessa oman tarinansa. Pääset myös kokeilemaan erilaisia tapoja hiljentää mieltä oman sisäisen äänen löytämiseksi.

Suosittelemme tulemaan paikalle yksin, jotta voit antaa mielellesi rauhan keskittyä ja saat parhaan mahdollisen hyödyn työskentelystä.

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 20 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 10.10. klo 10.