Back to All Events

18.10. MiB after work: Työnhakijasta yrittäjäksi - Kuinka unelmatyön etsiminen vaihtui unelmatyön luomiseen?

Taas yksi työhakemus oli lähetetty, kun 3- ja 5-vuotiaiden lasten äiti Anne-Mari päätti perustavansa yrityksen, jos ei tässä haussa valinta kohdistu häneen. Anne-Mari aloitti kevytyrittäjänä laskutuspalvelun kautta ja huomasi tekemisen olevan kivaa, kannattavaa ja kysyttyä, joten pian oli yrityskin perustettu!

Tule kuulemaan Askaremo-yrittäjän Anne-Mari Pirisen inspiroiva uratarina kuinka unelmatyön etsiminen vaihtui unelmatyön tekemiseen.Miten sovittaa yhteen lapsiperhearki pienten lasten kanssa ja yrityksen perustaminen? Voiko harrastuksena kirjoitettu blogi auttaa työllistymisessä?

Paikka: Oulu
Hinta: Maksuton, kahvilatuotteet omakustanteisia
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu noin 10 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan on lähetetään sähköpostitse to 11.10. klo 10.