Back to All Events

18.10. MiB goes Futurice: Augmented, Virtual ja Mixed Reality - Mistä on kyse, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja miten loppukäyttäjälle voidaan tuottaa arvoa

Futurice on rakentanut digitaalisia palveluja asiakkailleen vuodesta 2000 ja voittanut Euroopan paras työpaikka -kilpailun kahdesti. Futuricella on noin 500 henkilöä töissä seitsemässä toimistossa, viidessä eri maassa. Viime aikoina yritys on panostanut kovasti AR/VR/MR teknologioihin (yhdistävä termi XR, Cross Reality) ja niiden mahdollisuuksiin.

Tervetuloa kuulemaan AR/VR/MR:stä Futuricen toimistolle. Aki Kolehmainen Futuricelta esittelee teknologiat ja käy esimerkein läpi rajoituksia ja mahdollisuuksia. Tapahtumassa on myös mahdollista itse kokeilla useita AR, VR ja MR-toteutuksia, joista osaan voi etukäteen jo tutustua täältä: https://xr.futurice.com.

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivä 11.10. klo 10.