Back to All Events

2.10. MiB goes Nordnet: Itselle ja perheelle sijoittaminen

Jos olet joskus pohtinut, miksi, mihin tai miten säästää, tämä tapahtuma on sinulle! Nordnet on kutsunut meidät mibiläiset viettämään sijoitusaiheista afterworkia heti lokakuun alkajaisiksi.

Nordnet on pohjoismainen netissä toimiva osake- ja rahastovälittäjä, joka valittiin mm. Osakesäästäjien Keskusliiton Välittäjä 2017 -tutkimuksessa Suomen laadukkaimmaksi arvopaperivälittäjäksi. Suomalaiset asiakkaat voivat käydä Nordnetin verkkopalvelun kautta kauppaa esim. osakkeilla, rahastoilla ja pörssinoteeratuilla rahastoilla.

Tapahtumassa tutustumme tarkemmin Nordnetiin ja yrityksen tarjoamiin erilaisiin sijoituskohteisiin. Illan jälkeen ymmärrät vihdoin varmasti, mikä ETF on! Itselle ja omalle lapselle säästäminen ja siihen liittyvät käytännöt mietityttävät meitä monia, ja myös tätä aihetta käsitellään tapahtumassa. Tapahtuman jälkeen meille kenellekään ei ole myöskään epäselvää, miksi pitkäjänteinen säästäminen ja sijoittaminen on ylipäänsä tärkeää – Nordnetin Martin Paasi inspiroi meitä aiheeseen puheenvuorollaan. Tilaisuus tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden kysyä kaikista mieltä askarruttavista säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvistä asioista sijoittamisen ammattilaisilta. Tervetuloa!

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 40 äitiä lapsineen, sekä 40 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 25.9. klo 10.