Back to All Events

20.10. MiB extra: CV-profiilikuvaus

Suosittu CV-profiilikuvaus tulee jälleen. Tällä kertaa pääsemme Teho-Kuvan studiolle Töölöön kuvattaviksi. Lisäksi nyt on mahdollista saada samaan yhteyteen ammattilaisen tekemä silmä- ja huulimeikki kuvaa varten.

CV-profiilikuvaus toteutetaan studiossa vaaleaa taustaa vasten. Kuvaukseen kannattaa valita vaatetus, joka erottuu selkeästi valkeasta taustasta. Paksut neuleet, isot printit ja moniväriset räikeät paidat ovat haastavia kuvausvaatteita, niitä kannattaa siis välttää. Studiolla on myös käytettävissä lainavaatteita ja tuotteita kampauksen viimeistelyä varten.

Voit ottaa lapsen mukaan kuvauspaikalle. Studiolle on järjestetty leikkinurkkaus tätä varten. Huomioithan kuitenkin, että kyseessä on CV-profiilikuvaus, joten perhekuvia ei voi samassa yhteydessä ottaa.

Kuvauksen hintaan kuuluu kaksi kuvaa, molemmat värillisenä ja mustavalkoisena.

Meikkauksen hintaan kuuluu sekä silmien että huulten ehostus ja ihon kiillon minimointi. Huom! Meikin pohjustus tulee tehdä itse. Kuvaukseen ja mahdolliseen meikkaukseen on tärkeää saapua ajallaan, sillä saman päivän aikana kuvataan useampi MiB-äiti. Joustovaraa aikataulun suhteen ei kuvauspäivinä ole.

Kuvaus maksetaan etukäteen Lyyti-ilmoittautumisen yhteydessä ja ilmoittautuminen on sitova. Maksua ei palauteta, mutta voit kuitenkin siirtää paikkasi eteenpäin toiselle MiB-jäsenelle.

Paikka: Helsinki
Hinta: Hinta valokuvausten osalta 35 € / henkilö (alv 0%). Sisältäen kaksi kuvaa värillisenä ja mustavalkoisena. Hinta lisäkuvien osalta 10 €/kuva (alv 0%), sisältäen värillisen ja mustavalkoisen kuvan.
Hinta meikkauksen osalta 23 € / kevyt ehostus (silmät ja huulet + ihon kiillon minimointi, alv 0%).
Paikkoja: 20 äidille
Lapset: Tervetulleita

Mukaan mahtuu 20 kuvattavaa. Kuvaukseen voi ottaa lapsen mukaan.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 11.10. klo 10:00.