Back to All Events

PERUTTU 23.10. MiB after work: Kestävä arki ammattijärjestäjän neuvoilla

Kestävä arki on arki, joka toimii ja jossa viihdymme. Arjen laatuun vaikuttaa moni asia. Epäjärjestys kotona ja kalenteri, joka tulvii menoja, voivat aiheuttaa turhautuneisuutta ja tyytymättömyyttä. Kun elämä yksinkertaistetaan luomalla järjestystä, oman elämän tavoitteet 6selkiintyvät.

Illan aikana mietimme, miksi keräämme tavaraa itsellemme, sekä tutustumme minimalismiin. Käymme myös läpi, kuinka voi lähteä liikkeelle halutessaan järjestystä ja yksinkertaisuutta omaan elämään.

Kestävään arkeen meitä tutustuttaa ammattijärjestäjä Camilla Riska.  Camilla on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä, ympäristöinsinööri ja eräopas. Ammattijärjestäjänä hän on toiminut syksystä 2017 lähtien. Voit tutustua Camillan yritykseen täällä: ecorre.fi.

Tapahtuma on peruttu.

Mukaan mahtuu 6 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.