Back to All Events

Ti 23.10. MiB mingle: Minustako MiB-aktiivitoimintaan uusi tekijä?

Yhdistyksemme aktiivina pääset luomaan uusia kontakteja työelämässä ja tekemään yhteistyötä muiden urasuuntautuneiden äitien kanssa. Sen lisäksi pääset oppimaan uutta tapahtumien järjestämisestä, yhteistyösuhteiden solmimisesta sekä saat kokemusta yhdistystoiminnasta. Olet ehkä pohtinut, kuka järjestää MiBin tapahtumat alueella, miten paljon aktiivitoimintaan pitää varata aikaa ja miten tuohon porukkaan pääsee mukaan?

Turussa tilaisuuksia järjestää noin 20 upean aktiivisen naisen joukko ja uudet tekijät ovat tervetulleita porukkaamme. Tule juttelemaan kanssamme siitä, mitä aktiivina oleminen tarkoittaa ja mietitään yhdessä, miten se voisi olla juuri sinulle sopivaa toimintaa. Kaikki uudet aktiivit ja toiminnasta kiinnostuneet tervetulleiksi toivottavat MiB Turun HR-vastaava Jenna Tuominen ja paikallisvastaava Katja Hollmén.

Paikka: Cafe Aschan, Kauppakeskus Skanssi
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuman Facebook event.