Back to All Events

To 25.10. MiB afternoon club: Miksi sijoittaminen kannattaa?

Media on jatkuvasti täynnä rahoitusmarkkinoihin liittyviä uutisia ja pörssikurssit sahaavat edestakaisin järjettömältä vaikuttavalla tavalla. Miten kaikkea julkisesti tarjolla olevaa tietoa tulisi tulkita ja kuinka tietotulvasta poimitaan olennaiset asiat?

Aloittelevan sijoittajan saattaa olla hankala tehdä sijoituspäätöksiä, mikäli markkinoiden toimintaperiaatteet eivät ole tutut. Tilaisuudessa KTT Emilia Vähämaa kertaa rahoitusmarkkinoiden toimintaperiaatteet, esittelee keskeisimmät sijoitusinstrumentit ja kertoo mitä kaikkea sijoituspäätöksiä tehdessä tulisi huomioida. Miten löytää itselle sopivia sijoitusinstrumentteja miljoonien tarjolla olevien vaihtoehtojen joukosta? Miksi sijoittaminen kannattaa, vai kannattaako se? Miten naiset tyypillisesti sijoittavat?

Tilaisuudessa saa kysyä mieltä askarruttavista asioista aiheen tiimoilta, mutta mikäli mielessäsi on jo kysymyksiä, voi niitä toimittaa puhujalle jo etukäteen.

Paikka: Vaasan pääkirjasto
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 6 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 18.10. klo 18.


Earlier Event: October 25
To 25.10. MiB mingle: Kuukausikahvit
Later Event: October 25
To 25.10. MiB goes Pono Design