Back to All Events

To 25.10. MiB goes Pono Design

Pono Design on vuonna 2017 perustettu jyväskyläläinen vaateyritys, jonka missiona on tuottaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä lastenvaatteita. Kaikki alkoi kahden lapsen äidistä, joka ompeli vaatteita ensin omille ja ystäviensä lapsille. Sanan levitessä ja kysynnän kasvaessa myös yrityksen perustaminen tuli ajankohtaiseksi, ja nykyisin yrityksellä on jo oma verkkokauppakin! Tapahtumassa Ponon perustaja ja yrittäjä Nora Poikolainen avaa mietteitään äitiydestä, yrittäjyydestä ja näiden kahden yhdistämisestä. Halukkaat pääsevät tutustumaan myös Ponon tuotantotiloihin. Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan, mutta tuotannon puolelle lapsia ei turvallisuussyistä voi ottaa mukaan.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 12 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 18.10. klo 10.