Back to All Events

Pe 26.10. MiB morning club: Fasilitoiva johtaminen

Johtajuus organisaatioissa jakautuu yhä laajemmalle ja moni asiantuntijakin johtaa omaa vastuualuettaan, siihen liittyviä projekteja ja niiden jäseniä esimiesten tavoin. Fasilitoiva johtajuus ammentaa fasilitoinnin, eli ryhmien ohjaamisen osallistavista tekniikoista ja lähestymistavasta. Fasilitoivassa johtajuudessa korostuu ryhmän viisauden ja kokemuksen hyödyntäminen yhdistettynä omaan asiantuntijarooliin. Tarkoituksena on saada ryhmä nopeasti toimintakykyiseksi ja yhteiseen tehtävään sitoutuneeksi.

Tule tutustumaan aiheeseen, keskustelemaan ja saamaan työkaluja fasilitoivan johtajuuden harjoittamiseen omassa roolissa.

Aiheeseen johdattaa Mirjami Sipponen-Damonte. Mirjami on kansainvälisesti sertifioitu ja palkittu ammattifasilitaattori, sekä Xpedio Oy:n perustaja. Xpedio tukee organisaatioita ympäri Eurooppaa organisaatiokulttuurin, strategian ja tiimien kehittämisessä, sekä valmentaa fasilitointi- ja vuorovaikutustaitoja. Mirjami on kansainvälisen fasilitaattoriyhdistyksen (The International Association of Facilitators) hallituksen jäsen, sekä Euroopan ja Lähi-Idän aluejohtaja. Lisäksi hän on koulutettu rikos- ja riita-asioiden sovittelija.

Paikka: Helsinki Think Company Lounge, Yliopistonkatu 4, 2.kerros
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivä 19.10. klo 10.