Back to All Events

Ma 29.10. MiB after work: Vuorovaikutus monipaikkaorganisaatiossa ja monitilatoimistossa – kokemuksia Tukesista

Miten työyhteisön vuorovaikutus muuttuu, kun siirrytään perinteisestä toimistosta monitilaan? Mitä haasteita liittyy monella eri paikkakunnalla toimivan tiimin sisäiseen viestintään? Esimerkiksi näihin kysymyksiin kuulemme vastauksia Mervi Murtosen pitämässä alustuksessa. Esimerkit tulevat Turvallisuus- ja kemikaalivirastosta, jossa noin 250 henkilöä työskentelee viranomaistehtävissä monitilatoimistoissa kolmella eri paikkakunnalla.

Mervi Murtonen valvoo työkseen huvipuistojen, seikkailuratojen, yleisötapahtumien ja muiden vapaa-ajan aktiviteettien  turvallisuutta Tukesissa. Koulutukseltaan hän on tekniikan tohtori Tampereen teknillisestä yliopistosta. Omaa vapaa-aikaansa Mervi viettää näyttelemällä, neulomalla tai mökkeilemällä. Hän on abi-tytön äiti.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 8 äitiä lapsineen, sekä 12 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivä 22.10 klo 10.