Back to All Events

Ti 30.10. MiB reads: Thomas Erikson – Idiootit ympärilläni

Tervetuloa mukaan Mothers in Business Vaasan MiB Reads lukupiiriin! Tässä rennon ilmapiirin lukupiirissä käymme läpi kiinnostavia työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen sekä hyvinvoinnin ja jaksamisen edistämiseen liittyviä teoksia. Tule rohkeasti mukaan, vaikka kirja olisikin jäänyt kesken, sillä tapaamiset ovat myös hyvä paikka verkostoitua ja oppia toisilta. Otamme myös mieluusti vastaan lukuehdotuksia sähköpostitse vaasa(at)mib.fi tai Facebook-ryhmässämme.

Ensimmäisenä tutustumme Thomas Eriksonin kirjaan Idiootit ympärilläni. Oletko joskus ajatellut, että kaikki ympärilläsi ovat idiootteja? Oletko joskus juuttunut puolisosi kanssa kinaan, jossa kumpikin puhuu aivan eri asioista? Oletko saanut kollegalta sähköpostia, joka on vaikuttanut tylyltä? Oletko ollut kokouksessa, jossa et käsitä mistä muut puhuvat, eikä kukaan tunnu ymmärtävän mitä sinä tarkoitat, vaikka selität asiat kristallinkirkkaasti? Yleisin syy sosiaalisiin konflikteihin on erilaiset tavat viestiä. Jotta voisi käsittää muita, pitää ensin ymmärtää itseään. Thomas Erikson avaa konkreettisesti ja viihdyttävästi, millaisia erilaisia sosiaalisia tyyppejä on olemassa. Kirja myös opastaa, miten eri ihmistyyppien kanssa pääsee samalle aaltopituudelle. Kirjan luettuasi havahdut takuuvarmasti huomaamaan, että idioottien määrä ympärilläsi on vähentynyt huomattavasti. Thomas Erikson on kirjailija ja tutkija, joka on keskittynyt ihmisten väliseen vuorovaikutukseen erilaisissa yhteisöissä. Hän on valmentanut Ruotsin suurimpien yritysten johtajia.

Paikka: Vaasan pääkirjasto, Cafe Proosa, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtuma on avoin kaikille. Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa(at)mib.fi.

Jos haluat keskustelun lomassa nauttia kahvia tai teetä, tulethan paikalle ennen klo 17, jolloin Cafe Proosa suljetaan.