Back to All Events

Ke 31.10. MiB reads: Sijoittaminen ja vaurastuminen

Lokakuun kirjakerhon aiheena on sijoittaminen ja vaurastuminen. Oletko aloittelija vai kokenut pörssihai tai onko sinulla jakaa hyviä vinkkejä lapsen rahastoihin? Olemme valinneet neljä aiheeseen liittyvää kirjaa, joista voit halutessasi valita yhden tai vaikka kaikki. Voit tulla myös keskustelemaan aiheesta ilman luku-urakkaa. Tervetuloa kaikki omasta taloudesta kiinnostuneet MiBin jäsenet!

Kokeillaan paikkana tällä kertaa Ravintola Dennistä, jonka yläkerrasta olemme varanneet pöydän. Tilasta löytyy myös lasten leikkipaikka!

Rich Dad Poor Dad - Robert T. Kiyosaki

Suoraa puhetta rahasta, bisneksestä ja sijoittamisesta. Hallitsetko taloudellisen tilanteesi - nyt ja tulevaisuudessa? Kiyosakin kirja on opettavaista ja järkeenkäypää luettavaa jokaiselle omasta taloudestaan ja vaurastumisesta kiinnostuneelle, tuloista ja koulutustaustasta riippumatta.

Paras Sijoitus - Marko Erola

Paras sijoitus kertoo, miten voitat ammattilaiset osakemarkkinoilla ilman mitään erikoisosaamista, erityistietoa tai edes vaivannäköä. Tämä kirja opettaa sinua tiedostamaan oman riskinottokykysi ja kokoamaan sitä vastaavan sijoitussalkun.

Nainen ja rikastumisen taito - Emilia Kullas ja Ninni Myllyoja

Pienikin säästö kannattaa. Nainen ja rikastumisen taito -kirjan kirjoittaneet taloustoimittajat Emilia Kullas ja Ninni Myllyoja neuvovat, miten pikkuhiluillakin voi kerryttää varallisuuttaan.

Osta, vuokraa, vaurastu - Joonas Orava ja Olli Turunen

Asuntosijoittaminen on turvallinen ja tehokas tapa vaurastua. Tässä kirjassa asuntosijoittamista tarkastellaan kattavasti niin turvallisuushakuisen kuin hyvää tuottoa etsivän sijoittajan näkökulmasta. Kirja antaa vinkit sijoitusasunnon ostamiseen ja vuokraamiseen prosessin pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Myös velkavivun hallitusta käytöstä ja hyödyistä kerrotaan laajasti ja konkreettisin esimerkein.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton, omakustanteinen ruokailu
Lapset: Tervetulleita!