Back to All Events

6.10. MiB goes: Perheiden tori

Perheiden torissa pääset tutustumaan lapsille ja perheille suunnattuun toimintaan, tekemiseen ja tukeen Rovaniemellä.

Keväällä 2017 rovaniemeläisille lapsiperheille toteutetun kyselyn mukaan perheet eivät tiedä, millaisia palveluita ja toimintaa lapsiperheille on tarjolla ja he toivoivat toimintojen esittelyä. Toiveet on nyt muutettu toimenpiteeksi ja nyt jo toisen kerran järjestetään perheiden tori, jossa eri toimijoiden toimintaa esitellään.

MiB jälleen mukana Perheiden torissa! Onko sinulla toiveita tai ideoita toimintaamme tai tapahtumiimme? Kuulisimme niitä mielellämme! Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö MiB aktiivina? Meillä on erilaisia aktiivin tehtäviä avoinna, joita voimme avata sinulle lisää. Tule siis moikkaan meitä sekä keskustelemaan tapahtumistamme ja toiminnastamme.

Paikka: Kauppakeskus Revontuli, Koskikatu 27B
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!