Back to All Events

6.10. MiB syyseminaari: Äitiys työelämän voimavarana – rohkeutta peliin!

Tuntuuko siltä, että äitiyttä ei aina arvosteta työelämässä? Haluatko saada vinkkejä siihen, miten käännät äitiyden vahvuudeksi ja tuot esiin todellisen osaamisesi? MiB Helsingin syysseminaarissa 6.10.2018 pääset pohtimaan rohkeutta työelämässä yhdessä loistavien puhujien sekä muiden osallistujien kanssa.

Tärkeintä on, että opit luottamaan itseesi, sillä sinä osaat ja pystyt! Voit hakea töitä myös raskaana tai vanhempainvapaalla ollessasi, eikä lasten sairastelua tarvitse pyydellä anteeksi. Neuvottele siitä palkankorotuksesta, se kuuluu sinulle! Perhe on työelämässä voimavara, ei este – tarvitaan vain lisää rohkeutta peliin!

Tapahtuman juontaa luovuus- ja hyvinvointivalmentaja Sanna Salovuori, jonka intohimona ovat ihmis- ja myötätuntotaidot. Lisäksi tapahtumassa esiintyy Röyhkeyskoulusta tuttu kirjoittaja ja puhetaiteilija Jenni Janakka, THL:n tutkija Olli Kiviruusu, SRV:n viestintäjohtaja Päivi Kauhanen sekä personal trainer ja hyvinvointiverkkomedian tekijä Eevi Minkkinen.

Paikka: Helsinki
Hinta: 15 €
Lapset: 
Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 50 äitiä lapsineen (joista 25 Hoivanetin lapsiparkkiin), sekä 100 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 6.9. klo 10.

Earlier Event: October 5
5.10. MiB welcome coffee
Later Event: October 6
6.10. MiB goes: Perheiden tori