Back to All Events

8.10. MiB extra: Esiintymiskoulutus 2.0

MiB Tampereen esiintymiskoulutus tarjoaa osallistujilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä hiomaan työelämässä tarvittavia esiintymistaitoja käytännössä. Koulutus toteutetaan nyt toisen kerran.

Koulutus järjestetään kolmen kerran sarjana, ja osallistujien odotetaan osallistuvan jokaiselle kerralle. Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää esiintymistaitojaan. Aiemmalla esiintymiskokemuksella ei ole merkitystä.

Koulutuskerroilla on omat teemansa sekä teeman mukainen asiantuntija kouluttamassa ryhmää ja sparraamassa puhujia. Osallistujat saavat ennakkotehtävän noin viikkoa ennen tapaamista ja valmistelevat lyhyen puheenvuoron. Myös spontaania puhumista harjoitellaan. Omasta esityksestä saa kommentit sparraajilta ja vertaisarvioinnit ryhmältä. Koulutusryhmä voi halutessaan jatkaa esiintymisharjoituksia koulutussarjan jälkeenkin liittymällä mukaan aiemman ryhmän perustamaan esiintymisklubiin.

Tässä ryhmässä pääset kannustavassa ympäristössä hiomaan omia heikkouksiasi ja vahvuuksiasi timanttiseksi kokonaisuudeksi!

KOULUTUSKERRAT JA TEEMAT:

8.10. Sara Rouvinen, Sanabox Oy
Esiintymisjännitys voimavarana

29.10. Nina Rinne, Sitomo
Spontaani puhe – miten saada asiani esiteltyä ilman valmistelua

19.11. Sofia Vikman, kansanedustaja
Vaikuttaminen – miten vakuuttaa yleisö asiastani

Lisäksi koulutukseen osallistuville jaetaan Puheosuuskunta Vokomotiivin vokologien Marja Suurpalon sekä Risto Härkösen tuottamaa materiaalia harjoituksineen.

Aika: Maanantaisin 8.10., 29.10. ja 19.11. klo 17.30–19.30
Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Koska koulutukset sisältävät aktiivista osallistumista, saapuminen ilman lapsia on suositeltavaa.

Mukaan mahtuu 10 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 1.10. klo 10. Huomaathan, että yhdellä ilmoittautumisella ilmoittaudut koko tapahtumasarjaan.

Later Event: October 8
8.10. MiB goes: ApuLappi