Back to All Events

8.10. MiB goes Vaasan kaupunginteatteri - Kurkista kulisseihin ja ota tila haltuun!

Miten otat vakuuttavasti tilan haltuun - miten käytät ääntäsi tai mitä kehonkielesi kertoo? Mitä teatterin kulisseissa tapahtuu? Lokakuussa mennään teatteriin ja otetaan näistä asioista selvää!

Vaasan kaupunginteatterin teatterinjohtaja Erik Kiviniemi kertoo meille esiintymisestä ja sen eri osa-alueista. Alustuksen päätteeksi halukkaat pääsevät testaamaan luovuuttaan ja rajojaan, kun harjoittelemme tilan haltuun ottamista. Teatterivierailu huipentuu kierrokseen teatterin kulisseissa, kuten tarpeistossa, puvustamossa, maskissa sekä Romeo- ja Julia-salien lavasteissa.

Tapahtuman lopussa on mahdollisuus verkostoitua, vaihtaa käyntikortteja ja ajatuksia illan ohjelmasta sekä tutustua muihin äiteihin ja MiBin paikallisaktiiveihin.

Paikka: Vaasan kaupunginteatteri, Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton kaikille jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille
Lapset: Tapahtuma järjestetään kulisseissa, joten kaikkien turvallisuuden takaamiseksi toivomme, että omatoimisesti liikkuvat lapset jäävät tällä kertaa kotiin. Sylivauvat ovat tervetulleita.

Ilmoittautuminen: Jäsenten toivotaan ilmoittautuvan sähköpostiin lähetetyn henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin kautta. Muut voivat ilmoittautua tästä https://www.lyyti.in/OpenMiBGoesVaasanKaupunginteatteri. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 4.10.2018.