Back to All Events

8.10. Positiivista puhetta isien perhevapaista - Tapahtumasarja alkaa!

Jäänkö jostain paitsi työpaikallani, jos jään kotiin lapsen kanssa? Miten työnantajani tai kollegani suhtautuvat, jos jään perhevapaalle? Miten poissaolo vaikuttaa perheemme talouteen? Mitä minun tulee tehdä jäädäkseni kotiin hoitamaan lastani?

Tule mukaan Positiivista puhetta isien perhevapaista -tapahtumaan etsimään vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin liittyen miesten perhevapaisiin ma 8.10.2018 klo 9.30-11.30 UPM:n pääkonttorille (osoite Alvar Aallon katu 1, 00100 Helsinki). Tapahtumassa pääsemme tutustumaan UPM Metsän perheystävällisiin johtamiskäytäntöihin sekä isien omakohtaisiin tarinoihin siitä, mitä tapahtuikaan, kun hän oli ollut perhevapaalla. Kuulemme myös isyyden merkityksestä isille itselle, parisuhteelle, lapselle, sekä työ- ja perhe-elämän yhteensovittamiselle. Lisäksi puramme perhevapaisiin liittyviä myyttejä.

Tapahtuman avulla haluamme jakaa käytännön esimerkkejä ja kokemuksia, joiden tarkoituksena on rohkaista sekä työnantajia että perheitä isien perhevapaiden pitoon. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Tilaisuuteen voi ottaa lapsen mukaan, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa.

Ohjelma:

Tervetuloa: Sari Kontra, Mothers in Business MiB ry

Myyttejä & faktoja: Lassi Köppä, Väestöliitto

Työnantajan näkökulma perhevapaisiin ja perheellisiin työntekijöihin: Katri Länsiluoto, UPM Metsä

Meidän perheidemme tarinat: Sami Oksa ja Jouni Marttila

Isyyden merkityksestä: Timo Tikka, Miessakit ry

Keskustelua

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Tarjoilemme kevyttä aamiaista klo 9.30 lähtien, tilaisuus alkaa klo 10.00. Sitovat ilmoittautumiset to 4.10. mennessä.

Tilaisuuden järjestää Mothers in Business MiB ry yhteistyössä UPM:n, Väestöliiton ja Miessakit ry:n kanssa. Lisätietoja info(at)mib.fi.

Paikka: UPM:n pääkonttori, Alvar Aallon katu 1, 00100 Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 70 ensin ilmoittautunutta lapsineen tai ilman. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan on lähetetty sähköpostitse 21.9.

Ilmoittautua voit myös tässä linkissä tai jakaa sen tapahtumasta kiinnostuneelle äidille, isälle tai vaikkapa työnantajalle.