Back to All Events

9.10. MiB after work: Unelmana työllistyä yrittäjämäisesti

Onko sisälläsi kytenyt palo yrittäjäksi, mutta et tiedä, miten päästä alkuun? Mikä ihme on starttiraha ja miten laskutuspalvelut oikein toimivat? Kenties pohdit, miten yhdistää oma yritys ja äitiys? Tule saamaan vastaus kysymyksiisi, viettämään rentoa iltaa ja inspiroitumaan yrittämisestä!

TE-toimiston isännöimässä tilaisuudessa Naomi Rask Ensimetri Oy:stä kertoo kattavan tietopaketin aloittelevalle yrittäjälle ja valottaa erilaisia mahdollisuuksia yrittäjän polkuihin. Sivutoimisena yrittäjänä toimiva Rask kertoo myös oman tiensä yrittäjäksi. Raskin lisäksi saamme kuulla Marianne Valtan tarinan toiminimen perustamisesta.

Iltaan on varattu runsaasti aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen ja 20 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 2.10. klo 10.