Back to All Events

9.10. MiB mingle: Matkustus lapsen kanssa

Mitkä rattaat matkalle mukaan? Miten hoidetaan turvaistuintarpeet reissussa? Mitä ovat parhaat vinkit vauvan tai taaperon kanssa lentämiseen? Miten selvitä lentokenttärutiineista? Kannattaako ruuat raahata mukaan Suomesta? Voittaako pikkulasten kanssa matkustamisen plussat ylipäätään miinuksia - rentoutuuko äiti?

Näitä ja muita lasten kanssa lomailuun liittyviä kysymyksiä pohdimme yhdessä minglen merkeissä ennen syyslomaa. Lentomatkustamisen lisäksi voimme toki keskustella myös esimerkiksi juna- ja automatkustamisesta pikkuseuralaisten kanssa. Olet tervetullut jakamaan vinkkejä, esittämään kysymyksiä tai muuten vaan tapaamaan muita äitejä!

Mingle on matalan kynnyksen kohtaamishetki, johon kaikki ovat tervetulleita - lasten kanssa tai ilman. Keskustella voi aiheesta ja myös aiheen vierestä omien mieltymysten mukaan!

Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin Facebook-kutsussa/kysy sähköpostilla kuopio(at)mib.fi
Hinta: kahvittelut omakustannehintaan
Lapset: Tervetulleita!

Earlier Event: October 8
8.10. MiB goes: ApuLappi
Later Event: October 9
9.10. MiB mingle: Joensuun mingle