Back to All Events

To 1.11. MiB After work: Oppimisen Psykologia

Onko sinulle työssä kehittyminen tärkeää? Oletko pysähtynyt pohtimaan kuinka työarkesi tukee oppimista?

Oppiminen lisää työhyvinvointia, energisoi ja lisää myönteistä suhdetta työhön. Toisaalta työelämä tuottaa yhä suuremmassa määrin oppimispainetta. Sekä organisaation että yksilön on sopeuduttava muuttuvaan toimintaympäristöön yhä ketterämmin. Näin ollen sisältöosaamisen lisäksi on tärkeää hallita myös oppimisen metataitoja.

Tule keskustelemaan oppimisesta ja osaamisen kehittämisestä Psykologi Hanna Siefenin johdolla. Työpajassa käydään läpi oppimisprosessiin liittyviä taitoja, kuten toiminnan reflektointia, kriittisen ajattelun välineitä, minäkuvan merkitystä ja tunteiden johtamista.

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 25.10 klo 10.