Back to All Events

To 1.11. MiB Mingle: Work like a mom - verkostoja & vertaistukea Seinäjoella

Mothers in Business (MiB) on urasuuntautuneiden äitien verkosto, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Me tarjoamme mahdollisuuden työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistämme äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.
Vaasassa toimii MiBin paikallisjaosto, jossa on tällä hetkellä jäseniä n. 150. Toiminnan mahdollistaa 13 paikallisaktiivia. Haluamme laajentaa toimintaamme myös Seinäjoelle, mikäli kiinnostusta siihen löytyy!

Tule tapaamaan muita uransa ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneita äitejä ja kuulemaan, mikä se MiB oikein on. Keskustellaan myös siitä, millainen MiBin toiminta sopisi parhaiten Seinäjoelle ja miten sinä voit olla mukana toiminnan järjestämisessä ja kehittämisessä.

Omakustanteinen kahvihetki on vapaamuotoinen ja lapset ovat tervetulleita mukaan, kuten lähes kaikkiin MiBin tilaisuuksiin!

Ilmoittautuminen Facebook-tapahtumaan tai osoitteeseen vaasa(at)mib.fi pöytävarauksen takia.

Paikka: Widam Cafe, Kauppatori 1 (Torikeskus), Seinäjoki
Hinta: Omakustanteinen
Lapset: Tervetulleita