Back to All Events

Ma 12.11. MiB After Work: Bisnesetiikka ja oikein toimimisen kulttuuri

Liiketoimintaetiikka, vastuullisuus ja arvojen mukainen johtaminen ovat olleet tänä vuonna tapetilla enemmän kuin koskaan. Organisaatiot koosta ja toimialasta riippumatta ovat joutuneet tarkastelemaan omia toimintatapojaan vastatakseen sidosryhmien kasvaviin odotuksiin. Suomessa liiketoimintaetiikan kysymykset usein liittyvät tilanteisiin, joissa ei suoraan toimita lainvastaisesti, mutta eettisen kompassin esiin kaivamista tarvitaan. Hyvä veli -verkostoja, pelolla johtamista, suosikkijärjestelmiä, silmien sulkemista, ongelmien peittelyä, konfliktien välttämistä ja niin edelleen.

Miten luoda oikein toimimisesta osan jokapäiväistä työkulttuuria? Miten edistää työkulttuuria, jossa epäkohtiin saa ja uskalletaan puuttua? Miten liiketoimintaetiikka eroaa yritysten yhteiskuntavastuusta? Mitä on suomalainen korruptio?

Aiheeseen sinut johdattaa liiketoimintaetiikan konsultti Niina Ratsula, joka keväällä irtisanoutui pestistään Kemiran globaalin Ethics&Compliance -toiminnon johtajana ja perusti yrityksen, Code of Conduct Companyn, jonka tavoitteena on edistää liiketoimintaetiikan käytäntöjä Suomessa. Niina on suosittu luennoitsija, ammattikirjailija ja vastuullisen johtamisen puolesta puhuja. Yrittäjyyden ohella Niina viimeistelee aiheesta väitöskirjaa.

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 25 äitiä lapsineen sekä 25 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 5.11 klo 10.