Back to All Events

Ma 12.11. MiB goes ZEF Oy

Tule tutustumaan yhteen Suomen parhaista työpaikoista (Great Place to Work -voittaja vuonna 2016)! ZEFin yrityskulttuurin pohjana ovat heidän arvonsa rakkaus, rohkeus ja intohimo. Yritys on saanut suurta menestystä sekä Suomessa että maailmalla heidän tuotteensa kyselytyökalun kautta.

Meidät ottaa vastaan yrityksen toimitusjohtaja Jaakko Alasaarela, joka on hiljattain kirjoittanut myös kirjan “Sinä pystyt!”, joka auttaa pohtimaan, mitä juuri sinä haluat elämältäsi, mistä unelmoit ja pystytkö saavuttamaan unelmasi sekä saa sinut ymmärtämään, että sinä pystyt!

Tervetuloa monipuolisesti mielenkiintoiselle yritysvierailulle!

Paikka: Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 5.11 klo 10.

Later Event: November 12
Ma 12.11. MiB mingle: HR