Back to All Events

Ti 13.11. MiB After work: Designer Anne-Mari Pahkala kertoo urastaan ja juhlanäyttelystään 10/TEN Art Of Fashion

Muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan (s.1984) ammatilliset juuret ovat Tampereelta. Nykyään hän työskentelee Helsingissä, mutta on tuonut juhlanäyttelynsä 10/TEN nähtäville Tullintorille. Pahkalan puvut ovat sekä taidetta että muotia. Hänen töitään näkee vuosittain esimerkiksi Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla, minkä lisäksi hän on vaatettanut myös esiintyviä taiteilijoita.

Pahkala suunnitteli vuonna 2017 Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolle useita asuja.  Hän vastasi myös Saara Aallon Hartwall Areenalla järjestetyn “In My Wildest Dreams” -konsertin pukusuunnittelusta. Pahkala on tehnyt useita asuja myös tamperelaiselle kansanedustajalle Sofia Vikmanille, joka on ollut mukana kertomassa suunnittelijayhteistyöstä asiakkaan näkökulmasta. Sofia on alustavasti luvannut kertoa kokemuksistaan tälläkin kertaa.

Näyttelytilassa puvut ovat lähellä katsojaa. Tästä syystä tämän tilaisuuden ilmoittautuminen avataan poikkeuksellisesti vain äideille ja sylivauvoille. Lämpimästi tervetuloa!

Paikka: Kauppakeskus Tullintori, Tullikatu 6, 33100 Tampere.
Hinta: Maksuton
Lapset: Sylissä, liinassa, repussa tai muutoin kannettuna (ei erillistä ilmoittautumista).

Mukaan mahtuu 40 aikuista.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 6.11. klo 10.