Back to All Events

Ke 14.11. MiB After Work: Ilmastonmuutos

MiBin oma opintopiiri ilmastonmuutoksesta! Talven aikana kartutetaan ilmastonmuutokseen liittyvää osaamista kaikille avoimen yliopiston kurssin kautta, tutustutaan ympäristöalalla työskenteleviin mibiläisiin sekä käydään yritysvierailuilla. Marraskuussa opintopiirin lisäksi opitaan kiertotaloudesta Smart Chemistry Parkissa, josta on erillinen ilmoittautumiskutsu.

Olet tervetullut mukaan, vaikka et suorittaisikaan kurssia. Jos kuitenkin haluat edetä muiden kanssa samassa tahdissa, toimi seuraavasti: Tee tunnukset Helsingin yliopistolle, kirjaudu kurssille ja käy läpi osiot 1–3 sinulle sopivalla intensiviteetillä. Tapaamisessa keskustellaan tähän mennessä opitusta sekä tarkastellaan mediassa käytävää ilmastonmuutoskeskustelua. Kysymyksiä ja kommentteja voi jo nyt esittää tapahtuman facebook-sivuilla.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/335093440583505/

Earlier Event: November 14
Ke 14.11. MiB goes Klub1
Later Event: November 15
To 15.11. MiB Goes Vincit