Back to All Events

Ke 14.11. MiB goes Personalhuset: Keskustelua työnhaun ajankohtaisista aiheista ja keinoista

Tervetuloa keskustelemaan Personalhusetille työnhaun ajankohtaisista aiheista ja työnhaun keinoista. Personalhusetin henkilöstökonsultti Katariina Kiviluoto opastaa työnhaun osalta ja vastaa osallistujien kysymyksiin työnhakuun liittyen.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Tapahtuman jälkeen mahdollisuus omakustanteiselle lounaalle ravintola Nereidissä.

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 3 äitiä lapsineen, sekä 5 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 7.11. klo 10