Back to All Events

Ke 14.11. MiB Morning Club: Aloittavan yrittäjän polku – Ideointi ja konseptointi

Aloittavan yrittäjän polku on neljän luennon sarja, jossa käydään läpi ideointia, iteratiivista työskentelyä asiakaspotentiaalin selvittämiseksi, markkinointia ja liiketoimintamallia.

Onko sinulla yritysidea, jota olet pyöritellyt mielessäsi tai kehitellyt jo pidemmälle? Tai ehkä idea vielä puuttuu, mutta haluaisit löytää sellaisen? Ehkäpä nykyisiin työtehtäviisi tai tulevaan unelmatyöhösi kuuluu uusien liikeideoiden konseptointi? Uusien ideoiden järjestelmälliselle kehittämiselle löytyy hyötykäyttöä niin yrittäjyydessä kuin muualla työelämässä! Tule oppimaan lisää idean kehittämisestä konseptiksi ja liiketoimintamalliksi ja saa samalla palautetta omasta ideastasi!

Tutustumme lyhyesti siihen, mistä ideoita tai inspiraatiota voi löytää ja miten voin järjestelmällisesti selvittää, onko ideani hyvä vai olisiko sitä syytä jollain tavalla muuttaa. Harjoittelemme kertomaan ideasta lyhyesti mahdollisille asiakkaille, liikekumppaneille, rahoittajille ja muille tahoille. Saat palautetta omasta ideastasi muilta osallistujilta ja opit uuden tavan antaa sitä muille – ehkäpä osallistujien joukossa istuu asiakas tai kumppani!

Kouluttajana toimii Outi Merilahti. Outi on koulutukseltaan DI ja KTM ja hänellä on yrittäjän ammattitutkinto. Työkokemusta Outille on kertynyt tuotekehitysprojekteista sekä myynnistä ja markkinoinnista suuryrityksistä pieniin startupeihin. Hän on ollut perustamassa terveysteknologiastartupia ja on mukana useissa muissa liiketoiminnan kehittämisen projekteissa.

Paikka: Aleksinkulma, Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 7.11. klo 10.