Back to All Events

To 15.11. MiB goes: Puine

Puine on lahtelaisen Jasmiina Kolehmaisen sisustusliike Lahdenkadun varressa. Puinesta löytyy ihania ja yksilöllisiä sisustustavaroita, pienesineitä ja koruja koivuvanerista. Jasmiina, kahden lapsen äiti ja mibiläinen itsekin, suunnittelee ja valmistaa tuotteet itse alusta loppuun.

Vierailun aika Jasmiina kertoo kahvin äärellä oman yrittäjätarinansa ja esittelee, miten tuotteet syntyvät ideasta myymälän hyllylle. Tämän jälkeen on mahdollisuus tutustua liikkeen tarjontaan ja tehdä hankintoja vaikka pukinkonttiin. Mibiläiset saavat illan kunniaksi 20 % alennuksen ostoksistaan!

Puine Shoppi sijaitsee Lahdenkadun ja Vaaniankadun kulmauksessa, noin 500 metrin päässä torilta. Lahdenkadun molemmin puolin on kiekkopaikkoja autoille.

Puineen voit tutustua myös netissä www.puine.fi tai Facebookissa Puine.fi.

Paikka: Lahti
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.