Back to All Events

Pe 16.11. MiB mingle: Kirjatreffit satuhuoneessa ja lounas @ Kouvolan pääkirjasto

Luetko mieluiten rentoutuaksesi vai oppiaksesi uutta? Etsitkö uutta luettavaa tiettyyn aihepiiriin liittyen? Haluatko suositella kirjaa, joka on muuttanut ajatusmaailmaasi tai auttanut ymmärtämään itseäsi paremmin? Tiedätkö lastenkirjoja, joita äitikin jaksaa lukea yhä uudelleen ja uudelleen?

Tavataan satuhuoneessa kirjaston lastenosastolla ja vaihdetaan kirjavinkkejä lasten leikkiessä. Koostetaan yhdessä vinkkilista, josta on helppo poimia uutta luettavaa fiiliksen mukaan.

Siirrytään kirjaston alakertaan ravintola Riimiin maukkaalle kotiruokalounaalle klo 11. Käyttöömme on varattu ravintolan viereinen ryhmätyötila. Ravintolassa on vain yksi syöttötuoli, joten kannattaa varata oma matkasyöttötuoli mukaan pienemmille lounastajille.

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola
Hinta: Omakustanteinen lounas
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumiset Facebook-tapahtuman kautta Mothers in Business Päijät-Häme -ryhmässä.

Pöytävarausta varten kommentoi tapahtumassa tuletko lounaalle yksin vai lapsen kanssa.