Back to All Events

La 17.11. MiB Extra: CV-profiilikuvaus

Suosittu CV-profiilikuvaus järjestetään nyt toisen kerran tänä syksynä ja pääsemme taas Teho-Kuvan studiolle Töölöön kuvattaviksi. Lisäksi jälleen on mahdollista saada samaan yhteyteen ammattilaisen tekemä silmä- ja huulimeikki kuvaa varten.

CV-profiilikuvaus toteutetaan studiossa vaaleaa taustaa vasten. Kuvaukseen kannattaa valita vaatetus, joka erottuu selkeästi valkeasta taustasta. Paksut neuleet, isot printit ja moniväriset räikeät paidat ovat haastavia kuvausvaatteita, niitä kannattaa siis välttää. Studiolla on myös käytettävissä lainavaatteita ja tuotteita kampauksen viimeistelyä varten.

Voit ottaa lapsen mukaan kuvauspaikalle. Studiolle on järjestetty leikkinurkkaus tätä varten. Huomioithan kuitenkin, että kyseessä on CV-profiilikuvaus, joten perhekuvia ei voi samassa yhteydessä ottaa.

Kuvauksen hintaan kuuluu kaksi (digitaalisessa muodossa olevaa) kuvaa, molemmat värillisenä ja mustavalkoisena. Meikkauksen hintaan kuuluu sekä silmien että huulten ehostus ja ihon kiillon minimointi. Huom! Meikin pohjustus tulee tehdä itse. Kuvaukseen ja mahdolliseen meikkaukseen on tärkeää saapua ajallaan, sillä saman päivän aikana kuvataan useampi MiB-äiti. Joustovaraa aikataulun suhteen ei kuvauspäivinä ole.

Paikka: Helsinki
Hinta: Hinta valokuvausten osalta 43,40 € / henkilö (sis. alv.) + Lyytin transaktiokulut. Sisältäen kaksi kuvaa värillisenä ja mustavalkoisena.

Hinta lisäkuvien osalta 12,40 € / kuva (sis. alv.), sisältäen värillisen ja mustavalkoisen kuvan. Lisäkuvat voi maksaa paikan päällä. Teho-Kuva studiolla.
Hinta meikkauksen osalta 28,50 € / kevyt ehostus (silmät ja huulet + ihon kiillon minimointi, sis. alv.)  + Lyytin transaktiokulut.

Kuvaus maksetaan etukäteen Lyyti-ilmoittautumisen yhteydessä ja ilmoittautuminen on sitova. Maksua ei palauteta, mutta esteen sattuessa voit kuitenkin luovuttaa paikkasi eteenpäin toiselle MiB-jäsenelle.

Paikkoja: 20 äidille
Lapset: Tervetulleita
Mukaan mahtuu 20 kuvattavaa. Kuvaukseen voi ottaa lapsen mukaan. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään 8.11.2018 klo 10.