Back to All Events

Ti 20.11 Mib Goes Cargotec: Kuinka softa, agile ja lean kohtaavat konepajateollisuudessa

Maailma muuttuu ja näin myös perinteiset teollisuudenalat muokkaavat toimintatapojaan ja ansaintalogiikoitaan. Cargotec on johtava lastin- ja kuormankäsittelyalan ratkaisujen toimittaja, jonka tavoite on olla älykkään lastinkäsittelyn markkinajohtaja vuoteen 2020 mennessä.

Miltä perinteikkään toimialan kehitys ja muutos näyttää? Kuinka softa, agile ja lean kohtaavat koneteollisuudessa? Miten siirretään oma osaaminen uudelle alalle? Näistä kertoo kokemuksiaan Eveliina Vuolli, SW Development Process and Quality Champion Kalmarilta, Cargotecin tytäryhtiöstä. Eveliina vaihtoi alaa ja siirtyi Nokialta Kalmarille kaksi vuotta sitten, ja nyt hän kehittäää softaosaston toimintatapoja. Toisena tilaisuuden vetäjänä on Kalmar Services -yksiköstä Hanna Kosunen, Product Portfolio Manager, joka hyppäsi vuosi sitten digialalta Kalmarille.

Tarjolla pientä purtavaa. Tervetuloa!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 7 äitiä lapsineen, sekä 7 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 13.11 klo 10.