Back to All Events

Ke 21.11. MiB After Work: Johtajakoulu

Mila Korhonen on Jyväskylän yliopistosta vuonna 2000 valmistunut Kauppatieteiden maisteri ja kolmen lapsen äiti. Esimiestyöstä hänellä on kokemusta parikymmentä vuotta ja tällä hetkellä Mila työskentelee Mehiläinen Oy:ssä tulosvastuullisena yksikönjohtajana.

Marraskuun Johtajakoulussa pääsemme keskustelemaan  Milan johdolla mm. (Työ-)hyvinvoinnin johtamisesta. Milan sydäntä lähellä onkin henkilöstöjohtaminen, jonka tiimoilta hänen monipuolinen kokemuksensa koostuu. Mila on päässyt toteuttamaan useita yritysintegraatioita ja asiakkuuksien haltuunottoja. Asiakkuusjohtamiseen liittyvä osaaminen on myös hänen tärkeimpiä osaamisalueitaan. Mila tulee jakamaan johtajakoulussa esimiesvuosiensa aikana reppuun kertyneitä oppeja, ajatuksia ja kokemuksia, jotka itse on kokenut hyödyllisiksi johtamistyössään. Tervetuloa mukaan kaikki johtajuuden teemoista kiinnostuneet!

Paikka: Jyväskylä
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 12.11. klo 10.