Back to All Events

Ke 21.11. MiB After Work: Positiivista puhetta isien perhevapaista

Positiivista puhetta isien perhevapaista -kiertue Turussa

MiB järjestää yhdessä Väestöliiton ja Miessakit ry:n kanssa tapahtumakiertueen isien perhevapaista. Tapahtuman avulla haluamme jakaa käytännön esimerkkejä ja kokemuksia, joiden tarkoituksena on rohkaista sekä työnantajia että perheitä isien perhevapaiden pitoon.

Turussa tapahtuma järjestetään Teknologiakiinteistöjen uudessa Joki-vierailukeskuksessa. Omista kokemuksistaan perhevapaiden, isyyden ja työn yhdistämisestä ovat kertomassa Teknologiakiinteistöjen Mikko Lehtinen, bloggaaja ja urbaani-isä Marko Rouvali sekä alueasiamies ja yrittäjä Kimmo Hollmén. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet lasten kanssa tai ilman!

Paikka: Turku
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 25 aikuista lasten kanssa, ja 30 aikuista jotka saapuvat ilman lapsia. Ilmoittautumiskutsu:  https://www.lyyti.fi/reg/isienperhevapaat_Turku