Back to All Events

Ke 21.11. MiB goes: Elementit-E

”Me rakennamme päiväkoteja, kouluja ja kerhotiloja, joissa haluaisimme omien lapsiemme viihtyvän. Me rakennamme toimitiloja, joissa itse haluaisimme työskennellä. Me rakennamme hoivakoteja, joissa viihtyisimme itse ja joissa elämä on helppoa ja turvallista.”

Näillä sanoilla kuvailee toimintaansa perheyritys Elementit-E Oy, jonka kotipaikka ja tehdas ovat Kouvolassa. Modernin moduulirakentamisen suunnannäyttäjä työllistää jopa 100 henkilöä, joista osan paikallisten yhteistyöyritysten kautta.

Millaista on energiatehokas ja kestävän kehityksen mukainen puurakentaminen? Miten Elementit-E vähentää omalta osaltaan rakentamisesta syntyvää jätekuormaa? Miten yrityksen työntekijät osallistuvat omalla osaamisellaan työn kehittämiseen? Tule mukaan, kun mibiläiset tutustuvat perheyrityksen toimintaan.

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita, mutta tehdaskierrokselle ei voi turvallisuussyistä osallistua lapsen kanssa.

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 7.11 ja ilmoittautumisen deadline on keskiviikkona 14.11.