Back to All Events

Ke 21.11. MiB goes Nitor: Mitä on Lean? Onko ketteryys sinulle tuttu konsepti?

Lean on ajattelutapa ja filosofia, jonka avulla organisaatioita ja toimitusketjua tarkastellaan kokonaisuutena. Ketterien Lean-menetelmien avulla organisaatioiden toimintatapoja pyritään kehittämään sellaisiksi, että asiakkaalle saadaan toimitettua arvoa mahdollisimman nopeasti. Ketteryys herättää yhä enemmän kiinnostusta kaikessa kehittämistoiminnassa, sillä ketterät toimintatavat mahdollistavat asiakasarvon tuottamisen yhä nopeammassa tahdissa. Ketterässä toimintatavassa tavoite on työskennellä tiiminä aina kulloinkin tärkeimmän asian parissa, ja jatkuvasti seurata ja parantaa työn vaikuttavuutta.

Olet tervetullut osallistumaan Nitorilla järjestettävään tapahtumaan, jossa tutustutaan ketteryyden perusteisiin ja keskustellaan ketteryyden hyödyntämisestä työpaikoilla. Nitor on digitaalinen insinööritoimisto ja Suomen paras työpaikka vuonna 2018 (Great Place to Work). Yrityksen kokeneet valmentajat jakavat osaamistaan tapahtumassa, josta hyötyy jokainen taustastaan huolimatta. Tapahtumassa pääset myös jakamaan omia kokemuksiasi ja keskustelemaan ketteryydestä oman työsi ja organisaatiosi näkökulmasta – ja miksi ei myös oppimaan miten voit hyödyntää ketteryyttä arki-elämän rutiineissa.

Lapset ovat tervetulleita tapahtumaan ja heille on varattu oma tila askarteluja varten.

Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 15 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 14.11. klo 10.

Earlier Event: November 21
Ke 21.11. MiB After Work: Johtajakoulu
Later Event: November 21
Ke 21.11. MiB goes: Elementit-E