Back to All Events

Ke 21.11. MiB Morning Club: Omien vahvuuksien kartoittaminen muotoilun keinoin -työpaja

Palvelumuotoilusta on moneksi. Palvelumuotoilu on totuttu yhdistämään niin palveluiden kuin organisaatioiden/yritysten toiminnan kehittämiseen, mutta sitä voidaan hyödyntää myös oman osaamisen työstämiseen.  

’Omien vahvuuksien kartoittaminen muotoilun keinoin’ -työpajassa kokeilemme käytännössä muotoilusta tuttuja luovia ja analyyttisiä työkaluja omien vahvuuksien kartoittamiseen ja oman elämän tavoitteiden suunnitteluun ja visualisointiin.

Palvelumuotoilija Raisa Maijala (FM, Tradenomi) on kansainvälisen palvelumuotoilijaverkoston (Service Design Network) akkreditoima palvelumuotoilukouluttaja (4 kpl Suomessa) ja Palvelupolkujen toimitusjohtaja. Raisalla on kokemusta erilaisista palvelumuotoiluhankkeista ja yhteistyöstä erilaisten toimijoiden kanssa.
Palvelumuotoilutoimisto Palvelupolkuja Oy
www.palvelupolkuja.fi

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 14.11. klo 10.