Back to All Events

To 22.11. MiB EXTRA: Pikkujoulut

Pikkujouluissa juhlistamme lähestyvää joulua, kokoamme upean kuluneen vuoden pakettiin ja suuntaamme katseet kohti tulevaa. Paikallisvastaavamme Veera Becker ja Satu Wahlman toivottavat vieraat tervetulleiksi ja kertaavat menneen vuoden huippukohtia. Sen jälkeen on luvassa kaksi mielenkiintoista puheenvuoroa. Uravalmentaja Pilvi Nybom InCoachingista tulee puhumaan meille verkostoitumisesta, ja hänen ohjauksessaan teemme myös verkostoitumisharjoituksen.

Toisen ajankohtaisen puheenvuoron meille tarjoaa työterveyspsykologi Heli Rautjärvi Heltistä. Hän jakaa vinkit, miten itsensä johtamisella päästään parempaan stressinhallintaan. Puheenvuorojen välissä ja jälkeen luvassa on rentoa seurustelua glögin ja pikkupurtavan merkeissä. Tilaisuuden lopussa arvomme pikkujouluarvonnan palkinnot osallistujien kesken.

Ohjelma:
16.30 Glögiä ja pientä purtavaa
17.00 - 17.10 Tervetulotoivotus Helsingin paikallisvastaavat
17.10 - 17.50 Pilvi Nybomin alustus: Seitsemän vinkkiä verkostoitumiseen
17.50 - 18.10 Verkostoitumista
18.10 - 18.40 Heli Rautjärven puheenvuoro: Itsensä johtamisella parempaa stressinhallintaa
18.40 - 19.00 Arpajaisarvonta ja minglausta

19.00 Tilaisuus päättyy

Tapahtuman tiedot
Paikka: Helsinki
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 50 äitiä lapsineen ja 30 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 15.11. klo 10. Ilmoittauduthan mielellään 18.11. mennessä tarjoilujen varmistamiseksi.
Tervetuloa!